Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Francouzská dospívající dívka, která vydala protislámská prohlášení, toho „absolutně nelituje“

Autor článku: |2020-02-13T23:03:50+02:0013. 2. 2020|Svět, zzz_další titulní zprávy|

Mila, šestnáctiletá francouzská dívka, která uveřejnila na sociálních sítích protiislámská prohlášení, obdržela bezprostředně poté množství hrozeb znásilnění či dokonce smrti. Při rozhovoru ve francouzské televizi uvedla, že „absolutně nelituje“ svých poznámek a že má své právo na „rouhání“, uvedla voiceofeurope.com.

Absolutně nelituji svých slov. Z tohoto důvodu se nemusím schovávat,“ řekla dospívající dívka a dodala, že je jí líto těch, co použili samé „vulgarity“, když na Instagramu zveřejnila tyto slova:„ Nenávidím toto náboženství. Korán je plný nenávisti. To je to, co si myslím.

Hrozeb bylo tolik, že to nakonec vedlo úřady k tomu, aby ji a její rodině přidělily policejní ochranu, informuje Le Figaro. Při svém rozhovoru pro francouzskou televizi minulý týden Mila vyprávěla o závažnosti hrozeb, které dostala. Řekla: „Měla jsem být polita kyselinou, hrozilo mi, že budu na veřejnosti nahá či dokonce pohřbena zaživa. Musel jsem ze střední školy utéct.

Marine Le Pen,  francouzská politika a právnička, která je od roku 2011 předsedkyně politické strany Národní shromáždění, byla jednou z mála prominentních osobností ve Francii, která se dospívající dívky na Twitteru zastala: „Tato mladá dívka je statečnější než celá politická garnitura, která je u moci za posledních 30 let.